Het is tijd geworden om afscheid te nemen!

It's time to say goodbye

Na bijna twee jaar actief te zijn geweest als onafhankelijk poëzie platform volgt een drastische beslissing: The Ministry of Poetic Affairs en The Ministry of Poetic Affairs NL stoppen ermee! Lees waarom.

In twee jaar tijd zijn mooie dingen gedaan. Poëzie kreeg een meer prominente plaats in het leven van sommige mensen. Zij die nooit eerder in contact waren gekomen met poëzie of dichters, kregen de kans om hiervan te genieten. Met succes. De website werd druk bezocht. Eerlijkheidshalve moet dit gezegd worden voor de Engelstalige website. De Nederlandstalige website bleef een beetje rustig.

Gedurende de zomermaanden is er druk nagedacht over de toekomst. Eigenaar van de twee platformen Harm Jagerman kreeg voor de zomer een unieke creatieve uitdaging aangeboden. Eentje waar hij geen “nee” op kon zeggen. Dit vergt de komende maanden erg veel tijd. Vandaar dat besloten is tot het opzetten van een nieuwe website. Een website die meer de focus legt op de “visuals” in plaats van de achtergrondinformatie. Natuulijk, achtergrondinfomatie zal zeker voorbij komen. Bekijk bijvoorbeeld maar eens dit artikel. Je ziet het: niet alleen poëzie. Al zal poëzie ook gewoon voorbij komen. Als eeste in het Engels. Mogelijk in een later stadium ook weer in het Nederlands.

Iedereen die heeft bijgedagen aan het succes van de website: Hartelijk dank!

Zo, nu snel naar www.letsagreeitsart.com!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The contact form of this website was disabled. The project "The Ministry of Poetic Affairs" is no longer an active project. See for more information: www.letsagreeitsart.com.

%d bloggers liken dit: