Over

Wat doen wij?

Onze missie

Wij beschouwen het als onze missie om poëzie te promoten en een platform, een onafhankelijk platform, te bieden aan schrijvers en dichters. 

The Ministry of Poetic Affairs promote dichters, door artikelen te schrijven over deze dichters - levend of dood. Maar we geven de voorkeur aan het schrijven van artikelen over levende dichters! Dus over jou! Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Onze visie

Wij geloven dat poëzie een kunstvorm is, niet alleen geschreven door zij die het geluk hebben om dit fulltime te doen. We bieden de kans aan iedereen, om hun werk onder de aandacht te brengen.

Gerelateerd aan dit alles, is onze kijk op vrijheid van meningsuiting. Wij geloven dat het mogelijk moet zijn om te delen in totale vrijheid. We zijn fanatiek supporters van gelijkheid en veroordelen iedere vorm van racisme of extremisme. We maken geen onderscheid als het gaat om religie, ras of politieke overtuiging. 

Onze waarden

Wat jij hebt geschreven, is van jou. Niet van ons. Wij zijn alleen de aanbieders van een platform waarop gedichten en meer gedeeld kunnen worden. Dit doen we op onze website én op social media. Het auteursrecht (copyright) is altijd van jou! 

We geloven in gelijkheid, respect en het feit dat iedere dichter een eerlijke kans verdiend. Dit zijn onze sleutelwaarden.

Ondersteuning

Schrijven is niet altijd gemakkelijk. Wanneer je twijfelt over wat jij geschreven hebt, kunnen we proeflezen of corrigeren. We kunnen je helpen met het schrijven van recensies van jouw werk (boeken). Wanneer je op zoek bent naar het perfecte plaatje bij jouw werk, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Adverteren

Beschouw The Ministry of Poetic Affairs als hét platform om jouw boodschap de wereld in te sturen. We bieden de kans om advertentieruimte te kopen. Dit zorgt ervoor dat wij onze diensten kunnen blijven aanbieden. 

Interesse in adverteren, neem dan contact op!

 

Donations

If you are a company or person, that wants to donate money to ensure the stability of this project, then please contact us for more information.

The money we raise with these donations is used to invest more in The Ministry of Poetic Affairs. 

Highlights

Meer dan 8.000

Per maand verwelkomen wij meer dan 8.000 bezoekers op onze website.

100 gedichten

Maandelijks ontvangen wij meer dan 100 verzoeken tot het publiceren van gedichten op onze website.

Meer dan 3.000

Wij zijn ook actief op Instagram. Op onze internationale pagina op Instagram hebben we meer dan 3.000 volgers.  Volg ons!

Neem contact op!

Neem contact op!

Bedrijfsinformatie

The Ministry of Poetic Affairs

Rijnegommerstraat 28
2382XB Zoeterwoude

KVK: 50509616
BTW: NL183729912B01

P:+31 6 83 07 28 54
E: [email protected]

Facebook iconTwitter iconLinkedIn iconGoogle Plus iconInstagram icon

The contact form of this website was disabled. The project "The Ministry of Poetic Affairs" is no longer an active project. See for more information: www.letsagreeitsart.com.